Полиция ще пази черешовите градини в Кюстендилско от крадци. И тази

...
Полиция ще пази черешовите градини в Кюстендилско от крадци. И тази
Коментари Харесай

Полиция ще пази черешовите градини в Кюстендилско от крадци

Полиция ще пази черешовите градини в Кюстендилско от крадци. И тази година в реализирането на охранителната интервенция маршрутите на екипите ще бъдат съгласувани с локалната власт, заяви комисар Васил Паргов – шеф на отдел " Охранителна полиция " в ОДМВР. Поетапно ще бъдат увеличавани и екипите в регионите с черешови насаждения, пунктовете за изкупуване на годишна продукция, пунктовете за наемане на работна ръка. Ще се следи след 20 ч. в масивите да е прекратена работата, както и за спазването на разпоредбите, които приема локалната власт, за наемането на служащи по прибирането на реколтата и извозването им от земеделските масиви, за работното време на пунктовете за изкупуване на черешите.

Охранителната интервенция ще се реализира на територията на общините, обслужвани от районно управление (на МВР) Кюстендил и районно управление (на МВР) Бобов дол и стартира в понеделник.

Комисар Паргов акцентира, че е основана организация, съгласно нуждите, към екипите на ОДМВР да бъдат присъединени и чиновници от други структури.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР